Het vakantiehuis ligt in een bosrijke omgeving in het plaatsje Oirschot. Het terrein straalt rust en blijheid uit; een plek waar kinderen en jongvolwassenen vrijheid en ruimte hebben, maar zich ook veilig en op hun gemak voelen. Het aangepaste vakantiehuis voor groepen is een erg mooi en kleurrijk gebouw. Ook is het gebouw toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De aangepaste vakantiewoning past perfect in de fraaie natuurlijk omgeving bij het Brabantse plaatje Oirschot.

In het kort

Vakantiehuis de Sprinkhaan is een stichting, opgericht in 1967 met als doel: “Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een leuke vakantie te bieden in een fijne omgeving.”

 

Tarieven

Periode april tot oktober
€1250 Weekend
€2130 Volledige week
Borg is €150

Kijk op tarieven voor de mogelijkheden.
 

Voor niet gehandicapten gelden andere tarieven. Voor verhuur buiten het seizoen gelden andere tarieven.

 

Tevreden gasten:

Natuurlijk zijn we trots op onze accommodatie, maar het zijn onze gasten die er echt iets onvergetelijks van maken. We zijn dan ook blij dat ze willen vertellen hoe ze hun verblijf bij De Sprinkhaan ervaren hebben.

 
 
Vertrouwd en goed!!!

Onze cliënten met een zeer verstandelijke beperking komen elk jaar graag. Ze weten wat ze kunnen verwachten. Een rustige omgeving, waar ze kunnen genieten van een weekje vakantie in alle rust.  

— Kimberly, ASVZ

Rust in de bossen

 Wij hebben voor deze accommodatie gekozen omdat deze mooi in de bossen ligt. Dit zorg ervoor dat ouders(s)/verzorger(s) en kinderen de rust ervaren waar zij zo'n behoefte aan hebben.

— Marloes,  Free Time Flies

Top vakantie

Wij zijn al jaren trouwe vakantiegangers van vakantiehuis De Sprinkhaan. Het terrein biedt een veilige, rustige, positieve omgeving en sfeer voor onze deelnemers.

— Kristy, Piroc Zomerkamp


Foto's


Boek je verblijf

“Alles in huis voor een onbezorgde vakantie”